NEPŘEHLÉDNĚTE:

Vivamus luctus egestas leo. Phasellus enim erat, vestibulum vel, aliquam a, posuere eu, velit. Suspendisse sagittis ultrices augue.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lázeňský zpravodaj

Lázeňský hotel Dům Bedřicha Smetany

Relaxace přímo na lázeňské kolonádě

4. největší lázně v České republice

Rádi byste konečně okusili tu pravou lázeňskou péči na vlastní kůži? A proč zrovna nevyrazit do jedněch z nejnavštěvovanějších lázní u nás, konkrétně do lázní Luhačovice. Tyto největší moravské lázně s více než 300 letou historií jsou pro to ideální destinací. Lázeňské město je obklopeno nádhernou přírodou Bílých Karpat, je plné krásné architektury podtrhující lázeňskou atmosféru a svým návštěvníkům nabízí takřka dokonalý servis. Na jejich podobě se velkou měrou podílel známý architekt Dušan Jurkovič , který čerpal inspiraci z Valašské architektury, kterou následně promítl do podoby lázeňských hotelů. Lázně své renomé získaly díky svým minerálním pramenům, kterých je v Luhačovicích více než 10, dále krásnému lázeňskému centru, kde je vše potřebné v docházkové vzdálenosti k maximalizaci pohodlí lázeňských hostů a především kvůli vynikající péči místních profesionálů.

Lázeňský hotel Dům Bedřicha Smetany - ubytování

Jedna z nejkrásnějších budov celých lázní

Ubytování bychom Vám rádi doporučili v Lázeňském hotelu Dům Bedřicha Smetany. Hotel se nachází na klidném místě a přesto jen pár kroků od lázeňské kolonády, kde je obklopen lázeňskými parky. Jedná se o komornější hotel nabízející celkovou kapacitu 54 pokojů, což by měl být předpoklad pro ničím nerušený lázeňský pobyt. Tento čtyřhvězdičkový hotel, který byl vystavěn v secesním stylu se pyšní jak nádhernými exteriéry, tak také skvostnými interiéry. Pokoje jsou komfortně vybaveny dle dnešního standardu a nabízí svým hostům možnost výhledů do parku či lesa. Hotel je plně bezbariérový a všechna čtyři patra jsou dostupná za pomoci výtahu. Parkování je za drobný poplatek možné nedaleko hotelu na centrálním parkovišti či v lázeňských garážích, vše záleží na vašich preferencích. Pobyt v lázních má pouze jedno malé mínus, jak to již bývá zvykem, tak ani zde není výjimkou, že jsou zakázány pobyty s domácími mazlíčky.

Lázeňský hotel Dům Bedřicha Smetany - procedury

Síla pramenité vody

Hotel Dům Bedřicha Smetany nabízí lázeňským hostům převážně týdenní lázeňské pobyty začínající vždy nedělí, což je dobré brát v potaz při případných rezervacích. Je možné vybírat ze seniorského pobytu, relaxačního či pobytu Lázeňská dovolená. Jedno však mají stejné a to je forma stravování, v tomto případě se jedná o polopenzi, která probíhá v hotelové restauraci. Snídaně jsou podávány bufetovou formou a večeře pak výběrem z několika menu. Co se procedur týče, tak ty jsou poskytovány mimo hotel, v několika lázeňských objektech, vždy však v přijatelné docházkové vzdálenosti skrze lázeňský areál. Luhačovická léčba sází na léčivou sílu místních pramenů, které jsou používány jednak jako pitná kúra, tak samozřejmě při aplikaci léčebných procedur, jako jsou inhalace a různé koupele. Nejznámější místní prameny jsou Vincentka, Aloiska a Ottovka.

Lázeňský hotel Dům Bedřicha Smetany - lázeňský park

Bohatý doprovodný program

Lázeňské pobyty jsou neodmyslitelně spojené s kulturou a ani zde tomu není jinak. V lázeňském areálu jsou po celý rok pořádány nejrůznější události. V lázeňských budovách se konají taneční večery, na nově zrekonstruované kolonádě se můžete těšit na hudební koncerty a mnoho dalšího. Jak již bývá zvykem, velkou akcí je otevírání a zavírání lázeňské sezóny. Pro oko lázeňských hostů je také zajímavé každoroční řezbářské sympózium. Na své se přijdou i vyznavači pohybu, lázně jsou díky rovinatému profilu vhodné pro nenáročnou turistiku či cykloturistiku, v jejich blízkosti se nachází nespočet zajímavých cílů, které stojí za to navštívit. Dovolujeme si proto tvrdit, že si Luhačovice v Hotelu Dům Bedřicha Smetany užijete v jakémkoliv ročním období a budete odjíždět tak spokojeni, jako jsme byli my.

Nákupní košík