NEPŘEHLÉDNĚTE:

Vivamus luctus egestas leo. Phasellus enim erat, vestibulum vel, aliquam a, posuere eu, velit. Suspendisse sagittis ultrices augue.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Lázeňský zpravodaj

Západočeský lázeňský trojúhelník

Letošní dovolená v českých lázních

Zvýhodněné pobytové balíčky

Letošní dovolenou bude asi spoustu z nás trávit v rámci České republiky. Avšak není proč věšet hlavu, Česko je krásná země plná zajímavých míst, která stojí za prozkoumání a návštěvu. A pokud jste do této doby nebyli ve Františkových Lázních, Mariánských Lázních či Karlových Varech, tak pro to máte ideální příležitost tento rok. Hotely v těchto lokalitách reagují na aktuální situaci příchodem zvýhodněných pobytových balíčků, které lze čerpat v hlavní sezóně za mimosezonní ceny. Celou nabídku těchto akčních pobytů naleznete v přehledné sekci “ Last minute „. Poznáte nová místa, zažijete nezapomenutelné chvíle, dokonale zrelaxujete a zároveň podpoříte v těchto těžkých chvílích český turismus.

Parkhotel Richond v Karlových Varech

Mariánské Lázně

Jedná se o nejmladší lázeňské město ze západočeského lázeňského trojúhelníku, který je jednou z nejvyhledávanějších lázeňských oblastí u nás. Mariánské Lázně jsou krásné město plné historických budov, krásných lázeňských promenád a kolonád s nádhermými parky. Nalezneme tu nespočet komfortních ubytovacích zařízení nabízející služby na té nejvyšší možné úrovni. Jen pár desítek metrů od Zpívající fontány přichází s pěknou nabídkou hotel SUN, při jejich Pobytu na dvě noci s polopenzí poznáte krásy lázní. Pro milovníky luxusu je zde čtyřhvězdičkový hotel Spa resort Centrální Lázně. Naopak Balzám pro tělo i duši můžete zažít v Orea Spa Hotelu Palace Zvon.

Bazén v ParkHotelu Richmond

Františkovy Lázně

Dalším zástupcem nemůže být nikdo jiný než Františkovy Lázně. Komornejší lázně o proti svým kolegům, avšak nic neztrácejíc na svém půvabu a atmosféře. Nádherné historické centrum, které je obklopené lázeňským parky s kouzelnými zákoutími. Ubytovat se zde můžete v jednom z nově zrekonstruovaných hotelů, kterými jsou Spa & Kur Hotel Harvey a Spa & Kur Hotel Praha. Oba tyto komfortní hotely jsou co by kamenem dohodil od lázeňského centra. Nabízejí svým hostům komfortní ubytování čtyř a tříhvězdičkového standardu a perfektní služby. Nejoblíbenějším pobytovým balíčkem je bezpochyby Seniorský pobyt, při kterém Váš čeká pobyt na 6 nocí s polopenzí a 12ti léčebnými procedurami.

Wellness centrum v Karlových Varech

Karlovy Vary

Troufáme si říct, že Karlovy Vary jsou právem považovány za jedny z nejznámějších lázní z celé Evropy, o čemž svědčí velký zájem zahraničních hostů. Je to především díky léčivé síle místních pramenů, bohatému kulturnímu životu a vyhlášené gastronomii. O tom se ale můžete přesvědčit na vlastní kůži a to při pobytu v jednom z níže uvedených hotelech. Ničím nerušený pobyt zažijete ve Wellness Hotelu Green Paradise mimo lázeňské centrum. Hodně muziky za málo peněz naleznete ve zrekonstruovaném čtyřhvězdičkovém hotelu Millenium. Nevšední zážitek zažijete v Parkhotelu Richmond, který je synonymem luxusu a té pravé lázeňské atmosféry.

Nákupní košík